
Книга Консервування та заготівлі. Найкращі рецепти з натуральних продуктів. Просто та доступно
Для того щоб зберегти зібраний урожай, вигадали різні методи консервування, соління гарячим і холодним способом, маринування, сушіння. Плюс засолювання, квашення, заморожування тощо…Як грамотно зробити все вище описане та здивувати гостей та близьких різносолами, вареннями, джемами та іншими домашніми рукотворними смаколиками – розповідає бабуся Агафія.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Агафья Звонарева Тихоновна
- Мова
- Українська
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн