book type

Книга Зелень у кулінарії. Найкращі рецепти з запашними травами

FU543869

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
25 грн
23 грн - 10%

Готувати аби як уміє будь-яка жінка, а ось мистецтвом надання страв найтонших нюансів смаку та запаху володіє далеко не кожна. Сьогодні бабуся Агафія розповість, де і як у кулінарії застосовується різна зелень. Навіщо штучні приправи та хімічні підсилювачі смаку, коли природа подарувала нам унікальні трави з найтоншими та вишуканими ароматами! Аніс і базилік, гірчиця і коріандр, лавровий лист і любисток, майоран і меліса, руккола, петрушка, розмарин, селера, чебрець, шпинат, щавель, кріп, естрагон - на вас чекає феєрверк дивовижних смаків і принадних запахів. Ви зможете з лавровим листком, і омлет з любистоком, котлети з майораном та лимонно-апельсиновий кекс з мелісою, рулет із копченої індички та рукколи та безліч нескінченно смачних страв…



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Агафья Звонарева Тихоновна
Мова
Українська

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Зелень у кулінарії. Найкращі рецепти з запашними травами

Готувати аби як уміє будь-яка жінка, а ось мистецтвом надання страв найтонших нюансів смаку та запаху володіє далеко не кожна. Сьогодні бабуся Агафія розпові...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики