book type

Book Foods from suckling raw material. Part 3. Cheeses

LU982432

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
235 UAH
212 UAH - 10%
Train aid is intended for students student on the programs of higher professional education on speciality "Technology of milk and dairies". The technological processes of making of runnet and плавленных cheeses are considered in a manual.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Богатова Ольга Викторовна, Догарева Наталия Геннадьевна
Language
Ukrainian
Release date
2010

Reviews

Grade 


05/06/2022

Цінний ресурс для студентів та професіоналів у сфері молочної промисловості!

Ця книга є безцінним навчальним посібником для тих, хто навчається за фахом "Технологія молока і молочних продуктів". Вона детально розглядає технологічні процеси виробництва сичужних і плавлених сирів, що робить її незамінною для студентів, які прагнуть отримати глибокі знання у цій галузі. Текст написаний зрозуміло та логічно, що полегшує сприйняття складних технологічних аспектів. Хоча переклад з мови оригіналу, виконаний за допомогою штучного інтелекту, має деякі недоліки, загалом якість перекладу на високому рівні. Важливо зазначити, що навіть з незначними помилками, книга все ж таки надає цінну інформацію, яка може стати основою для подальшого навчання та досліджень. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться технологією виробництва сирів та хоче покращити свої знання у цій важливій галузі!

Write your review

Book Foods from suckling raw material. Part 3. Cheeses

Train aid is intended for students student on the programs of higher professional education on speciality "Technology of milk and sucklings п...

Write your review

More books on this topic