Book A meal living and dead. Foods-healers and foods-killers
New book of author and leading the programs "Meal living and dead" on the TV channel НТВ Sergey Малоземова about those foods that traditionally make basis of our ration. That does deserve a sign "plus", and that - sign "minus"?What bread is better - white or цельнозерновой? Does make sense to pass to the fat free dairies? Whether pesticides and nitrates are frightful in vegetables and fruit - that is talked by the last scientific researches and examinations conducted during the surveys of the program? And are there foods that actually deserve prefix "super"?
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Малоземов Sergey Aleksandrovich
- Number of pages
- 459
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Age
- 16
- Release date
- 2018
Reviews
More books on this topic
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Too slender. For those, who...
112 UAH
101 UAH
Book Do you see an aim? Hurry to her!
122 UAH
110 UAH
Book A meal living and dead. 5...
117 UAH
106 UAH
Book Compass of feed. Important...
138 UAH
125 UAH
Book A meal living and dead. System...
119 UAH
108 UAH
Book Correct feed as minefield
140 UAH
126 UAH
Book Green way of life
185 UAH
167 UAH
Book ПП for ТП 2.0. Correct feed for...
220 UAH
198 UAH
Book Living kitchen. Transurfing updates
98 UAH
89 UAH
03/23/2024
Важлива книга для всіх, хто дбає про своє здоров'я!
Книга Сергія Малоземова "Їжа жива і мертва" - це справжня знахідка для тих, хто прагне зрозуміти, які продукти дійсно корисні, а які можуть завдати шкоди. Автор детально аналізує різні аспекти харчування, спираючись на останні наукові дослідження та експертизи, що робить цю книгу надзвичайно актуальною. Я отримав багато корисної інформації про те, як вибирати продукти, які з них є "цілителями", а які - "вбивцями". Особливо цікаво було дізнатися про різницю між білим і цільнозерновим хлібом, а також про міфи навколо знежирених молочних продуктів. Хоча в тексті іноді трапляються некоректні переклади, загальна якість інформації та її подача компенсують ці недоліки. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче покращити своє харчування та дізнатися більше про вплив їжі на здоров'я!