Book Frightful chemistry. Meal with Е-шками: from what do our meal and why it is not needed her to be afraid of
Around continuous chemistry! With this statement will not argue, in the world really very much different substances artificial and natural, with that a man co-operates every day. But why is chemistry associated with something harmful and as far as justly so to consider? In the book of chemist Olga Косниковой you will not find scare-heads about opening of the "British scientists" and unavailing страшилок about dishonest producers, dosing the products harmful chemicals. But will find much interesting about technological properties of food additions, campaign against illiteracy on preservatives, stabilizators and regulators, and yet hardly nearer will become acquainted with the whimsical world of chemistry and, maybe, will fall in love with this science. It a book for all, who experiences from dyes and flavours in a meal, wants better to understand compositions and not experience from the eaten yoghurt with taste raspberries.A publishing layout is stored in the format of PDF A4.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Косникова Olga Igorevna
- Number of pages
- 224
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Age
- 12
- Series
- Science, sir! Medical нон-фикшн for a mind and body
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Too slender. For those, who...
112 UAH
101 UAH
Book Do you see an aim? Hurry to her!
122 UAH
110 UAH
Book A meal living and dead. 5...
117 UAH
106 UAH
Book Compass of feed. Important...
138 UAH
125 UAH
Book A meal living and dead. System...
119 UAH
108 UAH
Book Correct feed as minefield
140 UAH
126 UAH
Book Green way of life
185 UAH
167 UAH
Book ПП for ТП 2.0. Correct feed for...
220 UAH
198 UAH
Book Living kitchen. Transurfing updates
98 UAH
89 UAH
07/16/2024
Відкриття світу хімії у нашій їжі
Книга "Страшна хімія. Їжа з Е-шками" - це справжня знахідка для тих, хто хоче розібратися у складних питаннях, пов'язаних із харчовими добавками та їх впливом на наше здоров'я. Ольга Косникова вміло спростовує міфи про шкідливість "Е-шок" і показує, що хімія - це не завжди щось страшне. Вона пояснює технологічні властивості харчових добавок, наводячи приклади та дослідження, що робить матеріал зрозумілим і доступним для широкої аудиторії. Книга не лише інформує, але й заохочує читачів ставити запитання та шукати відповіді, що є дуже важливим у наш час, коли інформації про харчування так багато. Я особисто отримав задоволення від читання та дізнався багато нового про те, що насправді міститься в нашій їжі. Рекомендую всім, хто хоче позбутися страху перед хімічними добавками та краще розуміти, що вони споживають!