book type

Book Encyclopaedia of the Orthodox kitchen

LU638897

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
122 UAH
110 UAH - 10%
Galina Ivanovna Поскребышева is a member of the Moscow association of cooks, member of фитотерапевтического society, member of Union of journalists of Russia, member of the International academy of authors of the scientific opening and inventions, possessor of silver medal ВДНХ for the unique recipes of domestic kitchen, author of publications in numerous magazines.Long years Galina Ivanovna Поскребышева collected the recipes of the ancient Russian kitchen. And not simply collected, but also necessarily prepared every dish - specified the amount of foods and technology of preparation, labouring for the best taste and maintenance of vitamins. Galina Ivanovna Поскребышева rode on monasteries and divided by the accumulated knowledge: she taught to pickle a cabbage and do patties - in fact a monasterial table feeds not only fraternity but also pilgrims, and guests on Rus were always accepted cordially. She offered whole menus - in posts and holidays, in ordinary days, on Wednesday and Friday. She was generously divided by all, that knew. And all these recipes of the Russian Orthodox kitchen you will find on the pages of this book.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Поскребышева Galina Ivanovna
Language
Ukrainian
Age
16
Release date
2018

Reviews

Grade 


02/25/2023

Справжня скарбниця для любителів російської кухні!

Енциклопедія православної кухні від Галини Іванівни Поскребишевої - це не просто книга з рецептами, а справжня подорож у світ традиційної російської гастрономії. Авторка, маючи величезний досвід і знання, зібрала унікальні рецепти, які передають дух православної кухні. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що дозволяє навіть новачкам впоратися з приготуванням. Я особисто вражений тим, як Галина Іванівна дбайливо підходить до збереження вітамінів і смаку страв. Книга також містить цікаві історії про монастирі та традиції, що робить її ще більш цінною. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, які незначно впливають на сприйняття, я вважаю, що ця книга повинна бути в бібліотеці кожного, хто цінує смачну і здорову їжу. Рекомендую всім, хто хоче навчитися готувати не лише смачно, але й з душею!

Write your review

Book Encyclopaedia of the Orthodox kitchen

Galina Ivanovna Poskrebysheva is a member of the Moscow Culinary Association, a member of the Phytotherapeutic Society, a member of the Union of Journalists of Russia, a member of the International Ac...

Write your review

More books by this author

More books on this topic