book type

Book Pizza-business, part is 4. 110 recipes. Sauces for pizza. Decorations for pizza after baking

LU637206

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
4  
121 UAH
109 UAH - 10%
In a book those parts are described pizzas that determine taste of finish product. It is sauces and "decorations", id est топпинги added on pizza already after baking. 110 prepared recipes of sauces : red or tomato (59) and white or without the tomatoes (19) boiled (52) and not варенных (26), pesto (11) and сальса (1), and also the prepared "decorations" - mushrooms, vegetables, oils and sauces. Recipes over of preparation of the most popular white sauces (are first brought creamy Альфредо and sauce on the basis of cheese of рикотта). A necessity is shown of application of "decorations", doing pizza healthier and more attractive for customers.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias, Заварин Oleg, Брусенская of Julius, Нерубенко Nikolay
Language
Ukrainian
Age
12
Release date
2019

Reviews

Grade 


05/10/2024

Не все так гладко

Хоча книга містить багато цікавих рецептів, я вважаю, що деякі з них потребують уточнення. Наприклад, кількість інгредієнтів у деяких соусах виглядає невизначено, і мені довелося експериментувати, щоб досягти бажаного смаку. Також переклад дійсно залишає бажати кращого, і це заважає повністю насолодитися читанням. Я сподіваюсь, що автор врахує ці недоліки у наступних виданнях, адже ідея книги дійсно чудова, але реалізація потребує доопрацювання.

Grade 


04/18/2024

Неймовірний посібник для піцайоло!

Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто хоче вдосконалити свої навички приготування піци. 110 рецептів соусів та прикрас відкривають безмежні можливості для творчості на кухні. Я особливо вражений різноманіттям червоних і білих соусів, а також новими рецептами, які раніше не зустрічав. Вершковий соус Альфредо став моїм улюбленим, а поєднання з різними топпінгами робить кожну піцу унікальною. Книга також надає корисні поради щодо вибору інгредієнтів, що робить її ще більш цінною. Рекомендую всім, хто хоче створити неперевершену піцу вдома!

Grade 


01/02/2024

Розчарування через переклад

Хоча книга обіцяє багато цікавих рецептів, я був розчарований якістю перекладу. Деякі фрази звучать незрозуміло, і це ускладнює розуміння інструкцій. Я очікував чітких і зрозумілих рецептів, але натомість натрапив на плутанину. Деякі рецепти виглядають багатообіцяючими, але через недосконалий переклад я не зміг повністю насолодитися процесом приготування. Сподіваюся, що в наступних виданнях це виправлять.

Grade 


09/19/2023

Справжня біблія для любителів піци!

Ця книга стала моїм незамінним помічником на кухні. Рецепти соусів та прикрас для піци надзвичайно різноманітні та смачні. Я ніколи не думав, що прості інгредієнти можуть створити таку палітру смаків! Особливо сподобалися варені соуси, які додають піці насиченості. Книга також містить корисні поради щодо поєднання інгредієнтів, що робить процес приготування ще більш захопливим. Я вже спробував кілька рецептів на вечірках, і всі були в захваті!

Write your review

Book Pizza-business, part is 4. 110 recipes. Sauces for pizza. Decorations for pizza after baking

In a book those parts are described pizzas that determine taste of finish product. It is sauces and "decorations", id est топпинги added on pizza already after выпекан...

Write your review

More books on this topic