book type

Book Cakes and pastries with a mirror glaze

LR990509
Russian
In stock
2  
288 UAH
260 UAH - 10%
Ксения Пенкина is a professional pastry cook, блогер (@ksenia.penkina) known in Russia and abroad. Ксения conducts the authorial onlinecourses on a pastry art, and also departure masterclasss all over the world. Her creations are so unusual, that many name her the "queen of glaze".On the pages of book Ксения shared the secrets of ideally-mirror glaze, surprisingly-velvet velours and by recipes fairy-tale-delicious desserts. you in one step from unique cakes and pastries! Do this step on pleasure itself and all family!
Name of the Author
Пенкина Ксения Sergeevna
Language
Russian
Age
12
Series
Инстаеда
Release date
2019

Reviews

Grade 


01/01/2024

Неймовірна книга для шанувальників солодкого мистецтва!

Ксения Пенкина - справжня майстриня своєї справи, і це відчувається на кожній сторінці цієї книги. Її талант і професіоналізм вражають, а секрети ідеально-дзеркальної глазурі, які вона розкриває, дійсно дивують. Рецепти казково-смачних десертів, які ви знайдете у цій книзі, просто зачаровують і надихають на створення шедеврів у власній кухні. Завдяки цій книзі кожен зможе стати справжнім кондитером і порадувати себе та близьких неймовірно смачними тортами та тістечками. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує вишуканість та солодощі!

Grade 


11/11/2023

Захоплююча книга для творчих душ!

Ця книга - справжнє джерело натхнення для всіх, хто любить творити та експериментувати у кулінарії. Рецепти від Ксенії Пенкіної допоможуть кожному з вас створити справжні шедеври кондитерського мистецтва, які не лише виглядають неймовірно, але й мають неперевершений смак. Її секрети ідеально-дзеркальної глазурі та велюрового покриття дозволять вам підняти свої кулінарні навички на новий рівень. Ця книга - обов'язкова для кожного, хто хоче навчитися створювати справжні кулінарні шедеври!

Write your review

Book Cakes and pastries with a mirror glaze

Ksenia Penkina is a professional confectioner, blogger (@ksenia.penkina), known in Russia and abroad. Ksenia conducts her author's online courses on pastry...

Write your review

More books on this topic