
Book The best pizzas of America
All love pizza! And like about her to talk, in fact pizza is this biggest-selling in the world dish. In a book the Best pizzas of America Vladimir Давыдов with coauthors described dough and pizzas in the regions of America - from Detroit to Chicago, from New York to California, with all possible variants of sauces, cheeses, ingredients and топпингов. From a 5 milliard of pizzas 3 milliards in a year are baked in America. Here the new types of test, styles of pizza, formats of service, give birth : "Take and bake", "Do" directions - корочка-парбейк. Читайте-учитесь-делайте-зарабатывайте! Basic formula of business : Knowledge of Action are Income.
- Name of the Author
- Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias, Митрофанов Artem
- Language
- Russian
- Age
- 16
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/04/2022
Книга "Кращі піци Америки" - справжнє відкриття для всіх шанувал
Автори зробили вражаючу роботу, описуючи різноманітні регіональні варіанти піци в Америці, розкриваючи всі секрети виготовлення цього блюда від Детройта до Каліфорнії. Книга не лише пропонує читачам безліч рецептів, але й ділиться цікавими фактами про історію піци, її популярність та вплив на гастрономічну культуру. Читаючи цю книгу, ви не лише навчитеся готувати смачні піци, а й дізнаєтесь багато нового про це улюблене страву. Рекомендую "Кращі піци Америки" всім, хто цінує смачну їжу та хоче розширити свої кулінарні знання!