
Book Smokehouse. 1000 miracle recipes
This book describes the various methods of the cold and hot smoking of meat, lard, bird and fish. Due to incremental recipes any persons interested, possessing minimum skills of smoking, able to make happy itself and near the masterpieces of culinary art.
- Language
- Russian
- Age
- 12
- Series
- Ваш домашний повар
- Release date
- 2014
Reviews
Відмінна книга для шанувальників кулінарії!
"Коптильня. 1000 чудо-рецептів" - це справжній скарб для тих, хто цінує смачну їжу та вміє використовувати коптильню. Автор докладно розповідає про різноманітні методи копчення м'яса, сала, птаха і риби, розкриваючи всі секрети цього процесу. Покрокові рецепти дозволяють навчитися коптити продукти навіть тим, хто раніше не мав досвіду у цій галузі. Завдяки цій книзі ви зможете створити справжні кулінарні шедеври, які неодмінно порадують вас і ваших гостей. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні знання та вміння!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
01/17/2024
Не вражає
"Коптильня. 1000 чудо-рецептів" - книга, яка, на жаль, не вразила мене своєю оригінальністю та новизною. Хоча автор докладно описує різноманітні способи копчення продуктів, але деякі рецепти здаються занадто загальними і вже відомими. Я сподівався побачити більше оригінальних ідей та нестандартних підходів до копчення. Також вважаю, що книга могла б бути більш детальною щодо вибору і підготовки продуктів для копчення. Для початківців у цій справі книга може бути корисною, але для досвідчених кулінарів вона може виявитися недостатньою.