Книга Коптильня. 1000 чудо-рецептів
Ця книга описує різноманітні способи холодного і гарячого копчення м'яса, сала, птаха і риби. Завдяки покроковим рецептам що будь-який, що бажає, має мінімальні навички копчення, зможе порадувати себе і своїх близьких шедеврами кулінарного мистецтва.
- Кількість сторінок
- 183
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 12
- Серія
- Ваш домашній кухар
- Дата виходу
- 2014
Відгуки
Відмінна книга для шанувальників кулінарії!
"Коптильня. 1000 чудо-рецептів" - це справжній скарб для тих, хто цінує смачну їжу та вміє використовувати коптильню. Автор докладно розповідає про різноманітні методи копчення м'яса, сала, птаха і риби, розкриваючи всі секрети цього процесу. Покрокові рецепти дозволяють навчитися коптити продукти навіть тим, хто раніше не мав досвіду у цій галузі. Завдяки цій книзі ви зможете створити справжні кулінарні шедеври, які неодмінно порадують вас і ваших гостей. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні знання та вміння!
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2024-01-17
Не вражає
"Коптильня. 1000 чудо-рецептів" - книга, яка, на жаль, не вразила мене своєю оригінальністю та новизною. Хоча автор докладно описує різноманітні способи копчення продуктів, але деякі рецепти здаються занадто загальними і вже відомими. Я сподівався побачити більше оригінальних ідей та нестандартних підходів до копчення. Також вважаю, що книга могла б бути більш детальною щодо вибору і підготовки продуктів для копчення. Для початківців у цій справі книга може бути корисною, але для досвідчених кулінарів вона може виявитися недостатньою.