Book Foods from suckling raw material. Part 3. Cheeses
Train aid is intended for students student on the programs of higher professional education on speciality "Technology of milk and dairies". The technological processes of making of runnet and плавленных cheeses are considered in a manual.
- Name of the Author
- Богатова Ольга Викторовна, Догарева Наталия Геннадьевна
- Number of pages
- 138
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Release date
- 2010
Reviews
More books on this topic
Book Carefully: meal! How to leave...
98 UAH
89 UAH
Book Pizza-business. Part 8. A...
120 UAH
108 UAH
Book Pizzaiolo Tutorial
138 UAH
125 UAH
Book Frightful chemistry. Meal with...
140 UAH
126 UAH
Book Frightful chemistry. Meal with...
115 UAH
104 UAH
Book Development and introduction of...
78 UAH
71 UAH
Book Modern cheesemaking for all
293 UAH
264 UAH
Book Bases of technology of whisky
98 UAH
89 UAH
Book Modern cheesemaking for all
283 UAH
255 UAH
Book By bones. Dividing the food...
239 UAH
216 UAH
06/18/2022
Продукти з молочної сировини. Частина 3. Сири - незамінний посіб
Ця книга є важливим додатком до навчального процесу студентів, які цікавляться виробництвом сирів. Автори детально розглядають технологічні процеси виготовлення сычужных і плавлених сирів, надаючи чітку та доступну інформацію про кожен етап виробництва. Книга містить не лише теоретичний матеріал, але й практичні поради та рекомендації, які допоможуть студентам зрозуміти процеси виробництва на практиці. Я вражений обсягом інформації, що подана в цій книзі, та рекомендую її як важливий ресурс для всіх, хто цікавиться технологією виробництва сирів!