
Book Secrets of head-cooks
Today head-cook of fashionable restaurants became something like new рок-звезд. They are successful and креативны, look on us from television screens and covers of magazines, carelessly demonstrating the masterly receptions of culinary art. To get up levelly with them, Gods of cookery, - a task in principle is very real. It is possible to finish decent culinary school, expend in a few years internships in fashionable restaurants - and you will get a complete right to talk that able to prepare not worse than truel chief. But this way befits to far not all.Instead popular фуд-блогер Aleksej Онегин offers to you the new book. In her he exposes secrets that was share out with professional chiefs by him. you will not only find original recipes here but also able to take on an armament some skills, technologies and receptions, allowing to prepare quicker, more delicious and with less by efforts. All techniques are accompanied by very clear photos. A book is useful to all, who wants to perfect the culinary abilities and even to create own unique recipes.
- Name of the Author
- Онегин Aleksej
- Language
- Russian
- Age
- 16
- Series
- Culinary opening (Эксмо)
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
08/30/2022
Справжній скарб для всіх шанувальників кулінарії!
"Секрети шеф-кухарів" - це книга, яка не лише розкриє вам таємниці професійних кухарів, а й надихне на нові кулінарні відкриття. Автор, популярний фуд-блогер Олексій Онєгін, зібрав у цій книзі найцінніші поради та рецепти від справжніх майстрів кулінарного мистецтва. Читаючи цю книгу, ви не лише дізнаєтеся про нові техніки та прийоми готування, але й зможете вдосконалити свої навички, зробивши процес готування ще цікавішим та приємнішим. Фотографії, що супроводжують кожен рецепт, дозволяють крок за кроком розібратися у процесі приготування страв. Ця книга стане невід'ємною частиною вашої кухонної бібліотеки і допоможе вам створити смачні та неповторні страви з меншими зусиллями. Рекомендую "Секрети шеф-кухарів" усім, хто цінує високу якість та бажає розвивати свої кулінарні здібності!