Book Blameless steak. Preparation from And to I
- Name of the Author
- Онегин Aleksej
- Number of pages
- 294
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Age
- 16
- Series
- Culinary opening (Эксмо)
- Release date
- 2017
Reviews
Неймовірні рецепти та корисні поради!
Книга "Бездоганний стейк" стала для мене справжнім відкриттям! Олексій Онєгін дійсно знає, про що говорить. Його рецепти прості у виконанні, але при цьому надзвичайно смачні. Я завжди боявся готувати стейки вдома, але після прочитання цієї книги я відчув себе впевненіше. Особливо сподобалися розділи про вибір м'яса та способи подачі. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування легким і зрозумілим. Я вже спробував кілька стейків з цієї книги, і кожен раз вони виходили бездоганними!
Кулінарний шедевр для справжніх гурманів!
Ця книга - справжнє відкриття для всіх любителів стейків! Олексій Онєгін вражає своєю майстерністю та знаннями у приготуванні м'яса. Він не просто надає рецепти, а детально пояснює всі тонкощі процесу: від вибору м'яса до ідеального приготування. Кожен розділ книги наповнений корисними порадами, які допоможуть навіть новачкові стати справжнім майстром стейків. Я особисто спробував кілька рецептів, і результати перевершили всі очікування! Аромат та смак стейків були неймовірними. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче підняти свої кулінарні навички на новий рівень!
Середня якість, але є свої плюси
Книга "Бездоганний стейк" має свої сильні та слабкі сторони. З одного боку, автор дійсно ділиться своїми знаннями про приготування стейків, і деякі рецепти виявилися дуже смачними. Але з іншого боку, я помітив, що деякі інструкції не зовсім чіткі, а переклад тексту іноді вводить в оману. Я сподівався на більше детальних пояснень, особливо щодо технік приготування. Незважаючи на це, книга все ж варта уваги, особливо для тих, хто тільки починає свій шлях у приготуванні стейків. Вона може стати хорошим стартом для подальшого вдосконалення.
06/26/2023
Не зовсім те, що очікував
На жаль, книга не зовсім виправдала мої сподівання. Хоча автор намагається охопити всі аспекти приготування стейків, деякі розділи здаються недостатньо детальними. Я очікував більше практичних порад та поетапних інструкцій, але натомість отримав загальні рекомендації. Також, переклад тексту в деяких місцях залишає бажати кращого, що ускладнює розуміння деяких моментів. Можливо, ця книга підійде початківцям, але для досвідчених кухарів вона може бути недостатньо інформативною.