Book Spices, spices and herbs in home cooking
It's hard to imagine what our life would be like if there were no place for herbs, spices and spices in it. One thing is for sure - in such a world there would be no people who love food, much less those who like to cook it. A new book by the popular food blogger Alexei Onegin will help you understand the variety of all kinds of herbs, spices and other flavoring additives that make dishes brighter and more interesting, teach you to improvise and cook completely different dishes from the same products.
- Name of the Author
- Онегин Aleksej
- Number of pages
- 335
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 16
- Series
- Culinary opening (Эксмо)
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
06/24/2023
Справжній скарб для гурманів та любителів кулінарних витівок!
"Спеції, прянощі та трави в домашній кухні" - це книга, яка відкриває перед читачем безмежні можливості для творчого експерименту в кулінарії. Автор здійснив неймовірну подорож у світ ароматів та смаків, розкриваючи секрети використання різноманітних спецій, трав та прянощів. Кожна сторінка книги наповнена корисними порадами, цікавими рецептами та натхненням для творчості на кухні. Завдяки цій книзі, ви зможете створювати неповторні страви, які не лише насолодять ваші смакові рецептори, а й здивують вашіх гостей. Рекомендую "Спеції, прянощі та трави в домашній кухні" всім, хто цінує гастрономічні враження та хоче розширити свої кулінарні горизонти!