Book Management by a restaurant that loves an income

LR339316
Russian
In stock
1  
119 UAH
108 UAH - 10%
During the first book Violet Гвоздовская for this time offers to the readers to know everything, in respect of financial management by a restaurant, and also in detail examines such important themes, as work with quality and safety in establishment. Not secret, that a manager of restaurant is an all-seeing eye. An author offers not only a theory but also concrete examples and useful documents, and also histories from the practice, that will help any interested in success of the restaurant to create a good command a manager and hospitable, bringing in a decent return restaurant.
Name of the Author
Гвоздовская Violet Anatolievna
Number of pages
233
Language
Russian
Cover
Hard
Age
12
Release date
2015

Reviews

Grade 


01/19/2022

Унікальний посібник для керівників ресторанного бізнесу!

"Управління рестораном" - це не просто книга, це справжній путівник у світ успішного господарювання в галузі гастрономії. Автор, Віолета Гвоздовская, зібрала в одному виданні найважливіші аспекти фінансового управління, які допоможуть керівникам ресторанів ефективно вести свій бізнес. Читач отримає не лише теоретичні знання, але й практичні поради, корисні документи та історії з реальної практики, які допоможуть зрозуміти та впровадити найкращі практики у своєму закладі. Книга відкриває перед читачем широкі можливості для покращення роботи з якістю обслуговування та забезпечення безпеки, що є важливими аспектами успішного ресторанного бізнесу. Рекомендую "Управління рестораном" всім, хто цікавиться розвитком гастрономічної сфери та бажає досягти стабільного прибутку у своєму закладі!

Write your review

Book Management by a restaurant that loves an income

During the first book Violet Гвоздовская for this time offers to the readers to know everything, in respect of financial management by a restaurant, and also under...

Write your review

More books by this author

More books on this topic