Book Management by a restaurant that loves an income
During the first book Violet Гвоздовская for this time offers to the readers to know everything, in respect of financial management by a restaurant, and also in detail examines such important themes, as work with quality and safety in establishment. Not secret, that a manager of restaurant is an all-seeing eye. An author offers not only a theory but also concrete examples and useful documents, and also histories from the practice, that will help any interested in success of the restaurant to create a good command a manager and hospitable, bringing in a decent return restaurant.
- Name of the Author
- Гвоздовская Violet Anatolievna
- Number of pages
- 233
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2015
Reviews
More books on this topic
Book Sincere service
254 UAH
229 UAH
Book First-class service as...
139 UAH
126 UAH
Book Community management
141 UAH
127 UAH
Book Help a client! Correspondence...
49 UAH
45 UAH
Book Operating director. Force of...
1,123 UAH
1,011 UAH
Book Why you? As correct to explain...
126 UAH
114 UAH
Book Why you? As correct to explain...
135 UAH
122 UAH
Book Channels of sales
128 UAH
116 UAH
Book Restaurant business is in small...
131 UAH
118 UAH
Book 120 instruments of the local...
127 UAH
115 UAH
01/19/2022
Унікальний посібник для керівників ресторанного бізнесу!
"Управління рестораном" - це не просто книга, це справжній путівник у світ успішного господарювання в галузі гастрономії. Автор, Віолета Гвоздовская, зібрала в одному виданні найважливіші аспекти фінансового управління, які допоможуть керівникам ресторанів ефективно вести свій бізнес. Читач отримає не лише теоретичні знання, але й практичні поради, корисні документи та історії з реальної практики, які допоможуть зрозуміти та впровадити найкращі практики у своєму закладі. Книга відкриває перед читачем широкі можливості для покращення роботи з якістю обслуговування та забезпечення безпеки, що є важливими аспектами успішного ресторанного бізнесу. Рекомендую "Управління рестораном" всім, хто цікавиться розвитком гастрономічної сфери та бажає досягти стабільного прибутку у своєму закладі!