Book Vegetable caviar and лечо. We prepare, as professionals!

LR293423
Russian
In stock
1  
195 UAH
176 UAH - 10%
Us now will not surprise green goods in winter, but those, that were grown on an own summer residence and stored in number of different ways, nothing will replace. Our book intends to those, who wants to try anything a new. She will acquaint beginning hostesses with the elements of canning, and will prompt experience, that it is yet possible to prepare from vegetables.
Name of the Author
Серикова Galina Alekseevna
Number of pages
197
Language
Russian
Cover
Hard
Age
12
Series
Кулинарные секреты (Рипол)
Release date
2014

Reviews

Grade 


02/06/2022

Овочева ікра та лечо - кулінарний шедевр, який змінить ваш погля

Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто цінує смачну та корисну їжу. Автор детально розкриває всі секрети приготування овочевої ікри та лечо, вчить правильно зберігати овочі на зиму та розповідає про різноманітні способи консервації. Кожен рецепт супроводжується зрозумілими поясненнями та крок за кроком інструкціями, що робить процес готування легким та приємним. Після прочитання цієї книги ви точно почнете готувати як справжній професіонал! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні навички та насолодитися смачними овочевими стравами!

Write your review

Book Vegetable caviar and лечо. We prepare, as professionals!

Us now will not surprise green goods in winter, but those, that were grown on an own summer residence and stored in number of different ways, nothing will replace. Our book of предназ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic