Book Vegetable caviar and лечо. We prepare, as professionals!
Us now will not surprise green goods in winter, but those, that were grown on an own summer residence and stored in number of different ways, nothing will replace. Our book intends to those, who wants to try anything a new. She will acquaint beginning hostesses with the elements of canning, and will prompt experience, that it is yet possible to prepare from vegetables.
- Name of the Author
- Серикова Galina Alekseevna
- Number of pages
- 197
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Series
- Кулинарные секреты (Рипол)
- Release date
- 2014
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
02/06/2022
Овочева ікра та лечо - кулінарний шедевр, який змінить ваш погля
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто цінує смачну та корисну їжу. Автор детально розкриває всі секрети приготування овочевої ікри та лечо, вчить правильно зберігати овочі на зиму та розповідає про різноманітні способи консервації. Кожен рецепт супроводжується зрозумілими поясненнями та крок за кроком інструкціями, що робить процес готування легким та приємним. Після прочитання цієї книги ви точно почнете готувати як справжній професіонал! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні навички та насолодитися смачними овочевими стравами!