
Книга Овощная икра и лечо. Готовим, как профессионалы!
Нас сейчас не удивишь свежими овощами зимой, но те, что были выращены на собственной даче и сохранены разными способами, ничто не заменит. Наша книга предназначается тем, кто хочет попробовать что-нибудь новое. Она ознакомит начинающих хозяек с азами консервирования, а опытным подскажет, что еще можно приготовить из овощей.
- ФИО Автора
- Серикова Галина Алексеевна
- Язык
- Русский
- Возраст
- 12
- Серия
- Кулинарные секреты (Рипол)
- Дата выхода
- 2014
Отзывы
Еще книги этой тематики
Книга Копчение рыбы
15 грн
14 грн
Книга Лучшие рецепты наливок и настоек
15 грн
14 грн
Книга Лучшие рецепты домашнего вина
15 грн
14 грн
Книга Копчение мяса
15 грн
14 грн
Книга Домашний квас
15 грн
14 грн
Книга Большая кулинарная книга диабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнее пиво
15 грн
14 грн
Книга Детское питание
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готовим...
78 грн
71 грн
Книга Готовим в барбекю, гриле, на...
27 грн
25 грн
2022-02-06
Овочева ікра та лечо - кулінарний шедевр, який змінить ваш погля
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто цінує смачну та корисну їжу. Автор детально розкриває всі секрети приготування овочевої ікри та лечо, вчить правильно зберігати овочі на зиму та розповідає про різноманітні способи консервації. Кожен рецепт супроводжується зрозумілими поясненнями та крок за кроком інструкціями, що робить процес готування легким та приємним. Після прочитання цієї книги ви точно почнете готувати як справжній професіонал! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні навички та насолодитися смачними овочевими стравами!