Book Pizza business. Part 3. Work of a pizzeria (training, standards, checklists)
In the new book of series Pizza-business we continue to tell the constructions of successful пицца-бизнеса about basic directions. We in detail describe maintenance and application of standards and чек-листов necessary in everyday work of pizzeria in : educating of employees (пиццайоло, salesman, driver of delivery, manager of pizzeria), opening, closing, transmission of changing, work of pizzeria during a day, menu, management of test in a pizzeria, excellent maintenance of customers at any types of orders, component parts of hygiene and sanitation and, finally, in delivery, as interesting format in пицца-индустрии countries.
- Name of the Author
- Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias
- Number of pages
- 336
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2019
Reviews
More books on this topic
Book Agile- testing
120 UAH
108 UAH
Book Artificial intelligence in practice
125 UAH
113 UAH
Book Scrum in practice. High...
124 UAH
112 UAH
Book No rules. Unique culture of Netflix
113 UAH
102 UAH
Book Own online store on Instagram
73 UAH
66 UAH
Book A profession is a...
114 UAH
103 UAH
Book As correct to walk on гемба
122 UAH
110 UAH
Book Business models for commands. As...
141 UAH
127 UAH
Book Ware-house account on a...
30 UAH
27 UAH
Book Intellect of map (mindmap)....
73 UAH
66 UAH
12/18/2023
Піца-бізнес. Частина 3. Робота піцерії - це справжній скарб для
Ця книга - не просто практичний посібник, а справжній провідник у світ піцерій та ресторанного бізнесу. Автори докладно розглядають всі аспекти роботи піцерії - від навчання співробітників до організації робочого процесу та відмінного обслуговування покупців. В книзі ви знайдете не лише теоретичні відомості, але й практичні поради, стандарти та чек-листи, які допоможуть вам побудувати ефективну та прибуткову піцерію. Особливу увагу слід звернути на розділ про доставку, який розкриє всі секрети цього формату в піцца-індустрії. Ця книга - невід'ємний помічник для кожного, хто мріє про успішний бізнес у галузі гастрономії. Рекомендую з усією відповідальністю!