Book Pizza business. Part 3. Work of a pizzeria (training, standards, checklists)

LR195189
Russian
In stock
1  
128 UAH
116 UAH - 10%
In the new book of series Pizza-business we continue to tell the constructions of successful пицца-бизнеса about basic directions. We in detail describe maintenance and application of standards and чек-листов necessary in everyday work of pizzeria in : educating of employees (пиццайоло, salesman, driver of delivery, manager of pizzeria), opening, closing, transmission of changing, work of pizzeria during a day, menu, management of test in a pizzeria, excellent maintenance of customers at any types of orders, component parts of hygiene and sanitation and, finally, in delivery, as interesting format in пицца-индустрии countries.
Name of the Author
Давыдов Vladimir, Давыдов of Eugenias
Number of pages
336
Language
Russian
Cover
Hard
Age
12
Release date
2019

Reviews

Grade 


12/18/2023

Піца-бізнес. Частина 3. Робота піцерії - це справжній скарб для

Ця книга - не просто практичний посібник, а справжній провідник у світ піцерій та ресторанного бізнесу. Автори докладно розглядають всі аспекти роботи піцерії - від навчання співробітників до організації робочого процесу та відмінного обслуговування покупців. В книзі ви знайдете не лише теоретичні відомості, але й практичні поради, стандарти та чек-листи, які допоможуть вам побудувати ефективну та прибуткову піцерію. Особливу увагу слід звернути на розділ про доставку, який розкриє всі секрети цього формату в піцца-індустрії. Ця книга - невід'ємний помічник для кожного, хто мріє про успішний бізнес у галузі гастрономії. Рекомендую з усією відповідальністю!

Write your review

Book Pizza business. Part 3. Work of a pizzeria (training, standards, checklists)

In the new book of series Pizza-business we continue to tell the constructions of successful пицца-бизнеса about basic directions. We describe maintenance and п in detail...

Write your review

More books by this author

More books on this topic