Book Domestic cheese

LR167643
Russian
In stock
4  
103 UAH
93 UAH - 10%
It seems on the face of it, that domestic сыроварение is a process difficult and трудозатратный. But it not so! It is enough to master a few important rules, choose the correct compounding and exactly to follow her. Konstantin Жук wrote a book for cheese-makers-amateurs, in that in detail described all stages of preparation of cheese in domestic terms, - from the choice of raw material to the ideal recipe.A publishing design is stored in the format of PDF A4.
Name of the Author
Beetle Konstantin Vitalievich
Number of pages
139
Language
Russian
Cover
Soft
Age
16
Series
Culinary opening (Эксмо)
Release date
2017

Reviews

Grade 


09/25/2023

Дивовижна книга для сироварів-любителів!

Ця книга - справжній скарб для всіх, хто цікавиться виготовленням сиру вдома. Автор дуже детально описує усі етапи процесу, починаючи від підбору сировини і закінчуючи виготовленням справжнього шедевру. Рецепти виявилися дуже смачними та легкими у виконанні, що робить цю книгу ідеальним довідником для початківців. Я вже встиг спробувати декілька рецептів і захоплююсь результатом! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче освоїти мистецтво сироваріння вдома!

Grade 


06/30/2023

Домашній сир - це справжнє відкриття для мене!

Я завжди вважав, що виготовлення сиру - це складний та нудний процес, але ця книга змінила моє уявлення повністю. Автор дуже доступно пояснює усі етапи приготування сиру в домашніх умовах, розкриваючи всі секрети та тонкощі цього процесу. Я вже встиг спробувати кілька рецептів і результат виявився просто чудовим! Раджу цю книгу всім, хто цікавиться сироварінням, або просто любить смачний сир!

Grade 


01/27/2023

Не вражає

Незважаючи на хвалебні відгуки, ця книга не вражає мене своєю якістю. Хоча автор намагався детально описати процес виготовлення сиру в домашніх умовах, але інформація здається занадто загальною та поверхневою. Деякі рецепти виявилися недостатньо деталізованими, що ускладнює їх виконання для початківців. Я сподівався на більше практичних порад та секретів професіоналів. Якщо ви шукаєте глибокі знання та досвід у сироварінні, ця книга може вас розчарувати.

Grade 


04/17/2022

Відмінний довідник для початківців сироваріння!

Я завжди мріяв вивчити мистецтво виготовлення сиру вдома, і ця книга стала для мене справжнім відкриттям. Автор дуже зрозуміло пояснює усі етапи процесу, починаючи від вибору сировини і закінчуючи фінальними штрихами до ідеального сиру. Рецепти виявилися дуже смачними, а завдяки детальним інструкціям я легко зміг виготовити свій перший домашній сир. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче спробувати себе в сироварінні!

Write your review

Book Domestic cheese

It seems on the face of it, that domestic сыроварение is a process difficult and трудозатратный. But it not so! It is enough to master a few important rules, choose пра...

Write your review

More books by this author

More books on this topic