book type

Book Features of Japanese cookery

LR034699

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
27 UAH
25 UAH - 10%
In this book I will tell to you about the features of Japanese cookery, her base differences from other Asian and European kitchen.
Name of the Author
Лакомкина Marina Alekseevna
Language
Russian
Age
6
Release date
2019

Reviews

Grade 


10/11/2022

Особливості японської кулінарії - це справжнє відкриття для всіх

Ця книга - справжня скарбниця знань про японську кухню, яка дозволяє кожному читачеві поглибитися в унікальність та різноманіття традиційних страв Японії. Автор детально розкриває базові відмінності японської кулінарії від інших азіатських та європейських кухонь, розповідаючи про інгредієнти, способи приготування та секрети справжніх майстрів кулінарії. Читаючи цю книгу, ви зможете не лише дізнатися про традиційні японські страви, а й здивувати себе та близьких новими смаковими відчуттями, спробувавши готувати страви самостійно за рецептами з книги. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться кулінарією та культурою Японії - вона точно вас вразить!

Write your review

Book Features of Japanese cookery

In this book I will tell to you about the features of Japanese cookery, her base differences from other Asian and European kitchen.

Write your review

More books on this topic