
Book Home Pastry School 2009
"Home Confectioner's School-2009" is an excellent guide for beginners in the world of confectionery art. This book contains the best and tastiest recipes for desserts, cakes, pies, muffins and other sweet dishes that can be easily prepared at home.
The author explains in detail each stage of preparation, indicates the necessary ingredients and shares useful tips on mastery of confectionery. Thanks to this book, you can not only enjoy delicious desserts, but also develop your culinary skills.
"School of Home Confectioner-2009" is not only a book of recipes, but also a source of inspiration for creativity in the field of confectionery art. Create your own masterpieces with the help of this book and give joy to your loved ones with your exquisite sweets.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Language
- Ukrainian
- Release date
- 2009
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
07/03/2024
Неймовірний посібник для всіх, хто хоче стати майстром кондитерського мистецтва!
"Школа домашнього кондитера-2009" - це справжня знахідка для початківців, які мріють навчитися готувати смачні десерти та вражати своїх близьких. Книга наповнена різноманітними рецептами, які варіюються від простих до більш складних, що дозволяє кожному знайти щось для себе. Я особливо ціную детальні інструкції та корисні поради, які супроводжують кожен рецепт - це дійсно робить процес приготування легким і зрозумілим. Крім того, книга надихає на творчість: автор заохочує експериментувати з інгредієнтами та створювати власні шедеври. Я вже спробувала кілька рецептів, і всі вони вийшли надзвичайно смачними! Єдине, що варто зазначити - це деякі недоліки в перекладі, але вони не заважають насолоджуватися змістом книги. У цілому, "Школа домашнього кондитера-2009" - це чудовий старт для всіх, хто хоче зануритися у світ кондитерства та радувати себе і своїх близьких смачними солодощами!