Book Shish kebab as art
"Barbecue as an art" is a culinary masterpiece of the famous chef Serhiy Burov, which reveals all the subtleties of preparing a divine barbecue. In this book, you will find not only recipes and secrets for choosing the tastiest products, but also advice on choosing equipment and the correct technique for roasting meat on fire. From now on, each of your kebabs will be a real masterpiece of taste that will impress your guests and make you the king of barbecue. Enjoy barbecue in all its culinary beauty thanks to the book "Barbecue as an art"!
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Number of pages
- 333
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Hard
- Release date
- 2021
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/12/2024
Шедевр для справжніх гурманів шашлику!
Книга "Шашлик як мистецтво" від Сергія Бурова - це справжній подарунок для всіх, хто любить готувати на вогні. Автор не лише ділиться своїми улюбленими рецептами, але й розкриває всі секрети, які роблять шашлик дійсно неперевершеним. Від вибору свіжих продуктів до технік смаження - кожен аспект приготування розглянуто з максимальною увагою. Я особливо оцінив поради щодо вибору устаткування, адже це часто залишається поза увагою в інших кулінарних книгах. Книга написана зрозумілою мовою, що робить її доступною навіть для початківців. Єдине, що трохи відволікає, - це деякі недоліки в перекладі, але це не заважає насолоджуватися змістом. Завдяки цій книзі я став справжнім королем барбекю на своїх пікніках! Рекомендую всім, хто хоче підняти свої кулінарні навички на новий рівень.