
Book Poisoner's Notebook
This collection includes culinary recipes from the inhabitants of the Ursa Estate ( Some of the recipes were taken from the “Poisoner’s Notebook” section, some were found on the pages of various Manor forums. When selecting recipes, the compiler was guided by his own culinary preferences.The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Language
- Ukrainian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
02/19/2022
Кулінарна подорож з ноткою загадки
Ця книга "Блокнот отруйника" стала для мене справжнім відкриттям у світі кулінарії. Збірка рецептів від мешканців Садиби Урси вражає своєю різноманітністю та унікальністю. Кожен рецепт не лише смачний, а й має свою історію, що робить процес приготування ще більш захоплюючим. Я особливо оцінив те, що укладач орієнтувався на власні кулінарні уподобання, адже це додає особистого дотику до кожної страви. Хоча текст книги перекладено за допомогою штучного інтелекту, і в деяких місцях зустрічаються незначні помилки, це не заважає насолоджуватися читанням. В цілому, "Блокнот отруйника" - це не просто кулінарна книга, а справжня кулінарна подорож, яка надихає експериментувати на кухні. Рекомендую всім, хто любить готувати та відкривати нові смаки!