book type

Book Meat and poultry dishes

FR261187

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

It's hard to imagine our table without meat dishes. Chops and boiled pork, homemade sausages and tobacco chicken, dumplings and cabbage rolls, pilaf and shish kebab... Tasty and satisfying. And you can prepare all these wonderful dishes, as well as many others, using the recipes collected in our book. In addition, a lot of space is devoted here to sauces - the highlight of any meat dish, as well as spices and seasonings that give it a unique taste and aroma.

Name of the Author
Автор Неизвестен Кулинария --
Language
Russian

Reviews

Grade 


08/27/2024

Справжня знахідка для любителів м'ясних страв!

Ця книга - справжня кулінарна енциклопедія для всіх, хто обожнює готувати страви з м'яса та птиці. Рецепти, зібрані в ній, не лише прості у виконанні, але й надзвичайно смачні. Від класичних відбивних до оригінальних домашніх ковбас - кожен знайде щось на свій смак. Особливо вразила частина, присвячена соусам та спеціям, адже саме вони надають стравам неповторного аромату і смаку. Книга оформлена з любов'ю, а покрокові інструкції роблять процес приготування зрозумілим навіть для початківців. Я вже спробував кілька рецептів і кожен з них став справжнім хітом на моєму столі! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче порадувати себе та близьких смачними м'ясними стравами!

Write your review

Book Meat and poultry dishes

It's hard to imagine our table without meat dishes. Chops and boiled pork, homemade sausages and tobacco chicken, dumplings and cabbage rolls, pilaf and shis...

Write your review

More books by this author

More books on this topic