
Book Meat and poultry dishes
It's hard to imagine our table without meat dishes. Chops and boiled pork, homemade sausages and tobacco chicken, dumplings and cabbage rolls, pilaf and shish kebab... Tasty and satisfying. And you can prepare all these wonderful dishes, as well as many others, using the recipes collected in our book. In addition, a lot of space is devoted here to sauces - the highlight of any meat dish, as well as spices and seasonings that give it a unique taste and aroma.
- Name of the Author
- Автор Неизвестен Кулинария --
- Language
- Russian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
08/27/2024
Справжня знахідка для любителів м'ясних страв!
Ця книга - справжня кулінарна енциклопедія для всіх, хто обожнює готувати страви з м'яса та птиці. Рецепти, зібрані в ній, не лише прості у виконанні, але й надзвичайно смачні. Від класичних відбивних до оригінальних домашніх ковбас - кожен знайде щось на свій смак. Особливо вразила частина, присвячена соусам та спеціям, адже саме вони надають стравам неповторного аромату і смаку. Книга оформлена з любов'ю, а покрокові інструкції роблять процес приготування зрозумілим навіть для початківців. Я вже спробував кілька рецептів і кожен з них став справжнім хітом на моєму столі! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче порадувати себе та близьких смачними м'ясними стравами!