Book Canning and the best recipes from experienced gardeners and gardeners
The recipes presented in this book were chosen by the author, the famous amateur gardener Galina Aleksandrovna Kizima, for a reason. The fact is that they all meet the main criteria of summer residents who want to preserve their own harvest - quickly, tasty and safe. Many recipes were sent to the author by her readers, but she tested most of them herself over 55 years of dacha experience, so she is ready to vouch for each of them.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Галина Кизима Александровна
- Number of pages
- 264
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Release date
- 2016
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
05/07/2023
Невід'ємна частина кожного дачника!
Ця книга "Консервування та найкращі рецепти досвідчених садівників та городників" стала справжнім відкриттям для мене. Галина Олександрівна Кізима, як досвідчений садівник, дійсно знає, про що говорить, і її рецепти вражають своєю простотою та ефективністю. Я була вражена тим, як багато різноманітних способів зберегти свій урожай можна знайти в цій книзі. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес консервування легким і приємним. Я вже спробувала кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Хоча я помітила деякі неточності в перекладі, це не завадило мені насолоджуватися читанням і експериментами на кухні. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче зберегти свої дачні плоди та насолоджуватися ними протягом року!