
Книга Консервування та найкращі рецепти досвідчених садівників та городників
Рецепти заготівель, представлені в цій книзі, обрані автором – відомим садівником-любителем Галиною Олександрівною Кізимою недарма. Справа в тому, що всі вони відповідають головним критеріям дачників, які хочуть зберегти вирощений своїми руками врожай – швидко, смачно та безпечно. Багато рецептів було надіслано автору її читачами, але більшість вона апробувала за 55 років дачного стажу сама, тому готова ручатися за кожен із них.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Галина Кизима Александровна
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2016
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-05-07
Невід'ємна частина кожного дачника!
Ця книга "Консервування та найкращі рецепти досвідчених садівників та городників" стала справжнім відкриттям для мене. Галина Олександрівна Кізима, як досвідчений садівник, дійсно знає, про що говорить, і її рецепти вражають своєю простотою та ефективністю. Я була вражена тим, як багато різноманітних способів зберегти свій урожай можна знайти в цій книзі. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес консервування легким і приємним. Я вже спробувала кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Хоча я помітила деякі неточності в перекладі, це не завадило мені насолоджуватися читанням і експериментами на кухні. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче зберегти свої дачні плоди та насолоджуватися ними протягом року!