
Book Unusual cooking. It will come in handy all year that a baby will be born on 6 acres
“Growing a crop is not easy, but it still needs to be preserved. Part of the harvest can be stored fresh if there is a cellar or other storage. Some can be frozen or dried, but there is always a certain amount left, which we traditionally ferment, salt, pickle, preserve, make compotes, and make jam. There are a lot of books on winter preparations, and even more books on cooking. But new methods of preparation and storage are constantly appearing, and recipes created by inventive people - gardeners, which we have collected and placed in this small book...”
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Галина Кизима Александровна
Маргарита Туркина Яковлевна - Language
- Ukrainian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
06/11/2022
Незвичайна кулінарія - справжня знахідка для садівників і кулінарів!
Ця книга стала для мене незамінним помічником у процесі зберігання та переробки врожаю. Автори зібрали безліч цікавих і оригінальних рецептів, які дозволяють не тільки зберегти овочі та фрукти, але й перетворити їх на справжні кулінарні шедеври. Я дізналася про нові способи заготівлі, які раніше не використовувала, і тепер можу насолоджуватися смаком свіжих овочів навіть взимку. Хоча текст книги перекладено з використанням штучного інтелекту, загалом переклад вийшов досить якісним, і лише в окремих випадках зустрічалися незначні помилки. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче максимально використати свій врожай і навчитися новим технікам приготування!