book type

Book Bakery

FU637033

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

Fragrant pies with a variety of fillings and melt-in-your-mouth juices, all kinds of pies and buns - there are few people who are indifferent to good pastries! It is a wonderful end to any dinner, and it is also the best dish for tea on cold winter evenings. Moreover, baked goods that are not bought in a store, but prepared with your own hands, have a special taste. Don't believe me? See for yourself by using the numerous recipes collected in this book. You are guaranteed double pleasure - both from the taste of the prepared products and from the gratitude that you will hear from loved ones and friends who taste all this deliciousness.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Collection of recipes
Language
Ukrainian
Release date
2005

Reviews

Grade 


04/26/2023

Неймовірна книга для справжніх поціновувачів випічки!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям! Рецепти, які тут зібрані, надзвичайно різноманітні та прості у виконанні, що робить їх доступними навіть для новачків на кухні. Я спробувала приготувати кілька пиріжків з різними начинками, і вони вийшли настільки смачними, що моя родина не могла відірватися від них! Автор не лише ділиться рецептами, але й надає корисні поради щодо приготування, що робить процес ще більш захоплюючим. Аромат свіжої випічки, що заповнює дім, – це щось неймовірне! Єдине, що трохи засмутило, це деякі неточності в перекладі, які іноді ускладнювали розуміння рецепту. Проте, це не завадило мені насолоджуватися процесом випікання! Рекомендую цю книгу всім, хто любить радувати себе і своїх близьких смачними домашніми стравами!

Write your review

Book Bakery

Fragrant pies with a variety of fillings and melt-in-your-mouth juices, all kinds of pies and buns - there are few people who are indifferent to good pastrie...

Write your review

More books by this author

More books on this topic