book type

Book Preparations and pickles

FU595104

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
86 UAH
78 UAH - 10%

Raspberry jam, vegetable pickles, pickled apples, pickled grapes and sauerkraut – just the names alone will whet your appetite. To have all these goodies on the table in the winter, you need to work hard in the summer. It’s not easy for housewives in this hot season. No time for rest. But kitchen hell can be excluded from the dacha program if you choose exactly those preparation methods that require a minimum of effort and time. We invite you to pay attention to the recipes collected in this book by Galina Aleksandrovna Kizima, a gardener with 55 years of experience. All of them have been tested and recommended by the author and millions of her readers as incredibly tasty, affordable and safe.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Галина Кизима Александровна
Language
Ukrainian
Release date
2015

Reviews

Grade 


02/04/2023

Справжня знахідка для кожної господині!

Ця книга "Заготівлі та соління" стала для мене справжнім відкриттям. Галина Олександрівна Кізима, з її величезним досвідом, дійсно знає, як полегшити процес заготівлі на зиму, і її рецепти вражають своєю простотою та смачністю. Я була в захваті від різноманітності запропонованих страв: від малинового варення до маринованого винограду. Кожен рецепт супроводжується чіткими інструкціями, що робить їх доступними навіть для початківців. Особливо сподобалися поради щодо вибору інгредієнтів та способів зберігання, що допомогли мені уникнути багатьох помилок. Хоча переклад тексту іноді містить незначні недоліки, це не заважає насолоджуватися змістом книги. Рекомендую всім, хто хоче запастися смачними домашніми заготовками на зиму без зайвих зусиль!

Write your review

Book Preparations and pickles

Raspberry jam, vegetable pickles, pickled apples, pickled grapes and sauerkraut – just the names alone will whet your appetite. To have all these goodies on ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic