Книга Заготівлі та соління
Малинове варення, овочеві соління, мочені яблука, маринований виноград та квашена капуста – вже від одних назв розігрується апетит. Щоб усі ці смакоти були на столі взимку, потрібно попрацювати влітку. У цю спеку нелегко доводиться господаркам. Чи не до відпочинку. Але кухонне пекло можна виключити з дачної програми, якщо вибрати саме ті способи заготівлі, які вимагають мінімум сил та часу. Пропонуємо звернути увагу на рецепти, зібрані у цій книзі садівником із 55-річним стажем Галиною Олександрівною Кізимою. Всі вони автором та мільйонами її читачів випробувані та рекомендовані як неймовірно смачні, доступні та безпечні.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Галина Кизима Александровна
- Кількість сторінок
- 167
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- М'яка
- Дата виходу
- 2015
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-02-04
Справжня знахідка для кожної господині!
Ця книга "Заготівлі та соління" стала для мене справжнім відкриттям. Галина Олександрівна Кізима, з її величезним досвідом, дійсно знає, як полегшити процес заготівлі на зиму, і її рецепти вражають своєю простотою та смачністю. Я була в захваті від різноманітності запропонованих страв: від малинового варення до маринованого винограду. Кожен рецепт супроводжується чіткими інструкціями, що робить їх доступними навіть для початківців. Особливо сподобалися поради щодо вибору інгредієнтів та способів зберігання, що допомогли мені уникнути багатьох помилок. Хоча переклад тексту іноді містить незначні недоліки, це не заважає насолоджуватися змістом книги. Рекомендую всім, хто хоче запастися смачними домашніми заготовками на зиму без зайвих зусиль!