
Book The Big Book of Home Canning
Canned vegetables, fruits, mushrooms and berries are a favorite treat for both children and adults. This book contains a wide variety of recipes that will be useful not only to those who are mastering the basics of canning, but also to experienced housewives. From this publication you can learn about methods of heat treatment of fruits and berries, get tips on choosing containers, and also learn how to store fresh vegetables , fruits and berries, dry and freeze them.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Екатерина Андреева Алексеевна
Светлана Ермакова Олеговна - Language
- Ukrainian
- Release date
- 2007
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
02/28/2022
Незамінний помічник на кухні!
Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі домашнього консервування. Я завжди любила готувати, але консервування було для мене чимось новим і незвіданим. Завдяки "Великій книзі домашнього консервування" я отримала безліч корисних порад та рецептів, які допомогли мені освоїти цю справу. Книга містить різноманітні рецепти для консервування овочів, фруктів, грибів та ягід, що робить її універсальним посібником для будь-якої господині. Я особливо оцінила детальні інструкції та поради щодо підбору інгредієнтів і технік консервування. Хоча я помітила деякі недоліки в перекладі, це не зменшує цінності книги. Вона стала невід'ємною частиною моєї кухні, і я рекомендую її всім, хто хоче навчитися консервувати смачні та корисні продукти на зиму!