book type

Book The Big Book of Home Canning

FR304374

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
146 UAH
132 UAH - 10%

Canned vegetables, fruits, mushrooms and berries are a favorite treat for both children and adults. This book contains a wide variety of recipes that will be useful not only to those who are mastering the basics of canning, but also to experienced housewives. From this publication you can learn about methods of heat treatment of fruits and berries, get tips on choosing containers, and also learn how to store fresh vegetables , fruits and berries, dry and freeze them.

Name of the Author
Екатерина Андреева Алексеевна
Светлана Ермакова Олеговна
Language
Russian

Reviews

Grade 


09/01/2024

Незамінний помічник на кухні!

Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто любить консервувати та зберігати смак літа на зимові місяці. Вона містить безліч різноманітних рецептів, які підходять як для новачків, так і для досвідчених господинь. Я була вражена простотою та зрозумілістю інструкцій, що дозволяє легко освоїти всі тонкощі консервування. Особливо сподобалися рецепти консервованих овочів та фруктів, які не тільки смачні, але й корисні. Книга також містить корисні поради щодо сушіння та заморожування, що робить її універсальним посібником для збереження врожаю. Завдяки цій книзі я змогла приготувати багато смачних закусок для своєї родини, і тепер з нетерпінням чекаю наступного сезону, щоб спробувати ще більше нових рецептів. Рекомендую всім, хто хоче насолоджуватися домашніми консервами протягом року!

Write your review

Book The Big Book of Home Canning

Canned vegetables, fruits, mushrooms and berries are a favorite treat for both children and adults. This book contains a wide variety of recipes that will be...

Write your review

More books by this author

More books on this topic