
Book The Big Book of Home Canning
Canned vegetables, fruits, mushrooms and berries are a favorite treat for both children and adults. This book contains a wide variety of recipes that will be useful not only to those who are mastering the basics of canning, but also to experienced housewives. From this publication you can learn about methods of heat treatment of fruits and berries, get tips on choosing containers, and also learn how to store fresh vegetables , fruits and berries, dry and freeze them.
- Name of the Author
- Екатерина Андреева Алексеевна
Светлана Ермакова Олеговна - Language
- Russian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
09/01/2024
Незамінний помічник на кухні!
Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто любить консервувати та зберігати смак літа на зимові місяці. Вона містить безліч різноманітних рецептів, які підходять як для новачків, так і для досвідчених господинь. Я була вражена простотою та зрозумілістю інструкцій, що дозволяє легко освоїти всі тонкощі консервування. Особливо сподобалися рецепти консервованих овочів та фруктів, які не тільки смачні, але й корисні. Книга також містить корисні поради щодо сушіння та заморожування, що робить її універсальним посібником для збереження врожаю. Завдяки цій книзі я змогла приготувати багато смачних закусок для своєї родини, і тепер з нетерпінням чекаю наступного сезону, щоб спробувати ще більше нових рецептів. Рекомендую всім, хто хоче насолоджуватися домашніми консервами протягом року!