
Book All about spices
In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intended for flavoring food, improving the taste and aroma of products, as well as changing the consistency of dishes. They can be either natural (salt, agar-agar, gelatin, herbs and vegetables, etc.) or obtained artificially (synthetic substitutes for spices and herbs). This publication will introduce readers to the variety of spices, their main characteristics, and tell about history of distribution, processing and production technology, use in cooking, folk and traditional medicine.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Светлана Хворостухина Александровна
- Language
- Ukrainian
- Release date
- 2011
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
04/02/2024
Неймовірний путівник у світ спецій!
Книга "Все про спеції" - це справжнє відкриття для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Автор детально розкриває різноманіття спецій, їх походження, способи обробки та використання в кулінарії, що робить цю книгу незамінним джерелом знань для кулінарів-початківців та досвідчених майстрів. Особливо вражає, як автор описує вплив спецій на смак і аромат страв, а також їхнє застосування в народній медицині. Хоча текст перекладено за допомогою штучного інтелекту, що іноді призводить до незначних недоліків у формулюваннях, загальна якість перекладу все ж вражає. Ця книга не лише навчить вас, як правильно використовувати спеції, але й відкриє нові горизонти у вашій кулінарній творчості. Рекомендую всім, хто хоче зробити свої страви більш смачними та ароматними!