book type

Book All about spices

FU500536

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intended for flavoring food, improving the taste and aroma of products, as well as changing the consistency of dishes. They can be either natural (salt, agar-agar, gelatin, herbs and vegetables, etc.) or obtained artificially (synthetic substitutes for spices and herbs). This publication will introduce readers to the variety of spices, their main characteristics, and tell about history of distribution, processing and production technology, use in cooking, folk and traditional medicine.



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Светлана Хворостухина Александровна
Language
Ukrainian
Release date
2011

Reviews

Grade 


04/02/2024

Неймовірний путівник у світ спецій!

Книга "Все про спеції" - це справжнє відкриття для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Автор детально розкриває різноманіття спецій, їх походження, способи обробки та використання в кулінарії, що робить цю книгу незамінним джерелом знань для кулінарів-початківців та досвідчених майстрів. Особливо вражає, як автор описує вплив спецій на смак і аромат страв, а також їхнє застосування в народній медицині. Хоча текст перекладено за допомогою штучного інтелекту, що іноді призводить до незначних недоліків у формулюваннях, загальна якість перекладу все ж вражає. Ця книга не лише навчить вас, як правильно використовувати спеції, але й відкриє нові горизонти у вашій кулінарній творчості. Рекомендую всім, хто хоче зробити свої страви більш смачними та ароматними!

Write your review

Book All about spices

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intend...

Write your review

More books by this author

More books on this topic