book type

Book All about spices

FR816349

Select the language of the book:

Russian
In stock
1  
121 UAH
109 UAH - 10%

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intended for flavoring food, improving the taste and aroma of products, as well as changing the consistency of dishes. They can be either natural (salt, agar-agar, gelatin, herbs and vegetables, etc.) or obtained artificially (synthetic substitutes for spices and herbs). This publication will introduce readers to the variety of spices, their main characteristics, and tell about history of distribution, processing and production technology, use in cooking, folk and traditional medicine.

Name of the Author
Светлана Хворостухина Александровна
Language
Russian

Reviews

Grade 


12/21/2023

Незамінний путівник у світ спецій!

Ця книга - справжня енциклопедія для всіх, хто прагне розширити свої кулінарні горизонти та зрозуміти, як спеції можуть змінити смак і аромат страв. Автор детально розкриває історію поширення спецій, їх технології обробки та виробництва, що робить текст не лише корисним, але й надзвичайно цікавим для читання. Книга містить безліч практичних порад щодо використання спецій у кулінарії, а також їх застосування в народній та традиційній медицині. Я дізнався про нові види спецій, які раніше не використовував, і тепер з нетерпінням чекаю можливості спробувати їх у своїх стравах. Рекомендую цю книгу всім, хто любить готувати та відкривати нові смаки!

Write your review

Book All about spices

In the usual understanding, spices are flavoring and aromatic food additives of plant origin. In fact, spices should be considered a group of products intend...

Write your review

More books by this author

More books on this topic