
Book At the table with Nero Wolfe, or Secrets of the Great Detective's Kitchen
An entertaining, instructive, lively guide to international cooking, which contains recipes for dishes taken from the stories of Nero Wolfe, the great detective and the greatest glutton. You will see that they are not as complex in the composition of ingredients and preparation technology as their intriguing and mysterious names. So try to join the culinary secrets of chef Fritz Brenner and diversify your menu with new dishes.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Илья Лазерсон Исаакович
Сергей Синельников Маркович
Татьяна Соломоник Григорьевна - Language
- Ukrainian
- Release date
- 2002
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
12/05/2024
Кулінарна подорож з Ніро Вульфом
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто любить не лише детективи, а й смачну їжу! "За столом з Ніро Вульфом" поєднує в собі захоплюючі історії про великого детектива і його кулінарні пригоди, що робить читання не лише приємним, але й повчальним. Рецепти, які тут представлені, виявилися набагато простішими, ніж я очікував, і це надзвичайно радує, адже я завжди вважав, що кулінарія - це щось складне і недосяжне. Кожен рецепт супроводжується цікавими історіями, що дозволяє зануритися в атмосферу розслідувань Ніро Вульфа. Хоча переклад тексту іноді залишає бажати кращого, це не заважає насолоджуватися смачними стравами, які я вже встиг приготувати. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче урізноманітнити своє меню і відчути себе частиною кулінарного світу детективів!