Book 1000 dishes from liver, kidneys, heart and lungs

FR344798
Russian
In stock
1  
76 UAH
69 UAH - 10%

This book contains recipes for those who like to tinker in the kitchen, and for those who are used to surprising loved ones with culinary delights. Offal dishes are not for everyone, but once you try them, you will become their main fan. Main courses and appetizers, sandwiches and pie fillings - study the recipes and don’t be afraid to diversify your dinner table and impress your guests!

Name of the Author
Сергей Кашин Павлович
Number of pages
297
Language
Russian
Cover
Soft

Reviews

Grade 


07/16/2022

Справжня знахідка для любителів кулінарії!

Ця книга - справжня енциклопедія страв з субпродуктів, яка відкриває нові горизонти для тих, хто хоче урізноманітнити своє меню. Рецепти в ній прості у виконанні, але водночас вражають своєю оригінальністю та смаковими комбінаціями. Я завжди вважала страви з печінки, нирок, серця та легень чимось незвичайним, але після ознайомлення з цією книгою я стала їх великою прихильницею. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування легким і зрозумілим навіть для початківців. Я вже спробувала кілька страв, і мої близькі були в захваті! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише смачно поїсти, а й здивувати своїх рідних кулінарними шедеврами!

Write your review

Book 1000 dishes from liver, kidneys, heart and lungs

This book contains recipes for those who like to tinker in the kitchen, and for those who are used to surprising loved ones with culinary delights. Offal dis...

Write your review

More books by this author

More books on this topic