Book 1000 dishes from liver, kidneys, heart and lungs
This book contains recipes for those who like to tinker in the kitchen, and for those who are used to surprising loved ones with culinary delights. Offal dishes are not for everyone, but once you try them, you will become their main fan. Main courses and appetizers, sandwiches and pie fillings - study the recipes and don’t be afraid to diversify your dinner table and impress your guests!
- Name of the Author
- Сергей Кашин Павлович
- Number of pages
- 297
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
07/16/2022
Справжня знахідка для любителів кулінарії!
Ця книга - справжня енциклопедія страв з субпродуктів, яка відкриває нові горизонти для тих, хто хоче урізноманітнити своє меню. Рецепти в ній прості у виконанні, але водночас вражають своєю оригінальністю та смаковими комбінаціями. Я завжди вважала страви з печінки, нирок, серця та легень чимось незвичайним, але після ознайомлення з цією книгою я стала їх великою прихильницею. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування легким і зрозумілим навіть для початківців. Я вже спробувала кілька страв, і мої близькі були в захваті! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише смачно поїсти, а й здивувати своїх рідних кулінарними шедеврами!