
Book Encyclopedia of taste. All about spices, herbs and seasonings
Another - in all likelihood, hopeless - attempt to understand such a complex and confusing topic - WHAT are spices, herbs and seasonings. The author’s goal was not to put an end to this issue: he only tried, in his characteristic manner, to attract (and captivate) as many curious people as possible to this very difficult topic, sharing his accumulated knowledge with readers.
- Name of the Author
- Голиб Саидов Бахшиллаевич
- Language
- Russian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
06/25/2024
Незамінний путівник у світ смаку!
Ця книга - справжня енциклопедія для всіх, хто хоче поглибити свої знання про спеції, прянощі та приправи. Автор зумів не лише систематизувати величезну кількість інформації, але й зробити її доступною та зрозумілою для читача. Кожен розділ наповнений цікавими фактами, історіями та порадами, які допоможуть вам розширити свої кулінарні горизонти. Я дізнався багато нового про різноманітні спеції, їх походження та способи використання, що значно покращило мої кулінарні навички. Крім того, книга написана в легкому та захоплюючому стилі, що робить її читання приємним. Рекомендую всім, хто любить готувати та експериментувати з смаками!