book type

Book Encyclopedia of taste. All about spices, herbs and seasonings

FR281470
Russian
In stock
1  
231 UAH
208 UAH - 10%

Another - in all likelihood, hopeless - attempt to understand such a complex and confusing topic - WHAT are spices, herbs and seasonings. The author’s goal was not to put an end to this issue: he only tried, in his characteristic manner, to attract (and captivate) as many curious people as possible to this very difficult topic, sharing his accumulated knowledge with readers.

Name of the Author
Голиб Саидов Бахшиллаевич
Language
Russian

Reviews

Grade 


06/25/2024

Незамінний путівник у світ смаку!

Ця книга - справжня енциклопедія для всіх, хто хоче поглибити свої знання про спеції, прянощі та приправи. Автор зумів не лише систематизувати величезну кількість інформації, але й зробити її доступною та зрозумілою для читача. Кожен розділ наповнений цікавими фактами, історіями та порадами, які допоможуть вам розширити свої кулінарні горизонти. Я дізнався багато нового про різноманітні спеції, їх походження та способи використання, що значно покращило мої кулінарні навички. Крім того, книга написана в легкому та захоплюючому стилі, що робить її читання приємним. Рекомендую всім, хто любить готувати та експериментувати з смаками!

Write your review

Book Encyclopedia of taste. All about spices, herbs and seasonings

Another - in all likelihood, hopeless - attempt to understand such a complex and confusing topic - WHAT are spices, herbs and seasonings. The author’s goal w...

Write your review

More books by this author

More books on this topic