Книга Приготування м'ясних блюд

LU858322
Українська
В наявності
0  
30 грн
27 грн - 10%
Важливими складовими частинами м'яса є білки, жири, мінеральні і екстрактні речовини. Білки служать для побудови і відновлення тканин організму, а жир є джерелом енергії. Екстрактні речовини надають смаку і аромат м'ясним блюдам.З книги ви дізнаєтеся, як приготувати різні блюда з м'яса: варене, смажене, тушковане, запечене, а так само навчитеся готувати блюд з субпродуктів.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Мельников Ілля Валерійович
Кількість сторінок
330
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
12
Серія
Кухар
Дата виходу
2012

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Приготування м'ясних блюд

Важливими складовими частинами м'яса є білки, жири, мінеральні і екстрактні речовини. Білки служать для побудови і відновлення тканин організму, а ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики