book type

Книга Енциклопедія православної кухні

LU638897

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
1  
122 грн
110 грн - 10%
Галина Іванівна Поскребышева - член Московської асоціації кулінарів, член фитотерапевтического суспільства, член Спілки журналістів Росії, член Міжнародної академії авторів наукових відкриттів і винаходів, власниця срібної медалі ВДНХ за унікальні рецепти домашньої кухні, автор публікацій в численних журналах.Довгі роки Галина Іванівна Поскребышева збирала рецепти старовинної російської кухні. І не просто збирала, але і обов'язково готувала кожне блюдо - уточнювала кількість продуктів і технологію приготування, домагаючись найкращого смаку і збереження вітамінів. Галина Іванівна Поскребышева їздила по монастирях і ділилася накопиченими знаннями: вона учила квасити капусту і робити пиріжки - адже монастирський стіл живить не лише братію, але і паломників, а гості на Русі завжди приймалися привітно. Вона пропонувала цілі меню - в пости і свята, в звичайні дні, в середу і п'ятницю. Вона щедро ділилася усім, що упізнала сама. І усі ці рецепти російської православної кухні ви знайдете на сторінках цієї книги.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Поскребышева Галина Іванівна
Мова
Українська
Вік
16
Дата виходу
2018

Відгуки

Оцінка: 


2023-02-25

Справжня скарбниця для любителів російської кухні!

Енциклопедія православної кухні від Галини Іванівни Поскребишевої - це не просто книга з рецептами, а справжня подорож у світ традиційної російської гастрономії. Авторка, маючи величезний досвід і знання, зібрала унікальні рецепти, які передають дух православної кухні. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що дозволяє навіть новачкам впоратися з приготуванням. Я особисто вражений тим, як Галина Іванівна дбайливо підходить до збереження вітамінів і смаку страв. Книга також містить цікаві історії про монастирі та традиції, що робить її ще більш цінною. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, які незначно впливають на сприйняття, я вважаю, що ця книга повинна бути в бібліотеці кожного, хто цінує смачну і здорову їжу. Рекомендую всім, хто хоче навчитися готувати не лише смачно, але й з душею!

Напишіть свій відгук

Книга Енциклопедія православної кухні

Галина Іванівна Поскребышева - член Московської асоціації кулінарів, член фитотерапевтического суспільства, член Спілки журналістів Росії, член Міжнародної ак...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики