book type

Книга Особливості японської кулінарії

LU617444

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
27 грн
25 грн - 10%
У цій книзі я розповім Вам про особливості японської кулінарії, її базові відмінності від іншої азіатської і європейської кухні.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Лакомкина Марина Олексіївна
Мова
Українська
Вік
6
Дата виходу
2019

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Особливості японської кулінарії

У цій книзі я розповім Вам про особливості японської кулінарії, її базові відмінності від іншої азіатської і європейської кухні.

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики