book type

Книга По Японії з чудовим апетитом. Повний гайд із приготування рамена

LU489755

Виберіть мову книги:

Українська
Немає в наявності
1  
220 грн
198 грн - 10%

Чому у будь-якому великому місті цивілізованого світу можна купити шматок піци, гамбургер або суші, а ось пиріг з рибою або тарілку борщу - ні? Що робить блюдо популярним? Особливий смак? Доступність інгредієнтів? Невисока ціна? Феномен "міжнародної" їжі - включає всього декілька блюд. Ось ці чемпіони чемпіонів - піца, гамбургер, суші. Спробуйте продовжити самі. Будете здивовані - вам вистачить пальців однієї руки. Близько 20 років тому в ряди "міжнародних" чемпіонів увірвався японський суперсуп рамен. Спочатку в США, потім в Європі відкрилися і стали популярними тисячі рамен-шопов. Рамены увійшли до меню мишленовских ресторанів. Проте досі єдиний спосіб спробувати пристойний, повний умами рамен в Росії - приготувати його самому.

Перший російською мовою широкоформатний гайд по рамену робить процес його приготування порівняно простим і захоплюючим. Авторові можна довіряти. Одного разу випадково потрапивши в Японію, він залишився там на роки. Подорожував, учила мова, закохався в японську поезію. Вивчав локальні кухні, адаптував рецепти, придумував власні. Відкрив успішний рамен-шоп. Одружився на японці. Поділився своїм кулінарним досвідом.

Якщо ще учора у вас були відмовки - рецепт складений і незрозумілий, готувати довго і нудно, то тепер все не так. Відкрив книгу, сходив в магазин, закрився на кухні - готово!

У форматі PDF A4 збережений видавничий макет книги.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Шик Соломон
Мова
Українська
Вік
16
Серія
Їжа, міста, історії. Книги із смаком подорожей
Дата виходу
2021

Відгуки

Оцінка: 


2023-04-17

Неймовірний гід у світ рамена!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі японської кухні. Автор, який сам прожив багато років у Японії, дійсно знає, про що говорить. Він не лише ділиться рецептами, але й розповідає про культуру та традиції, пов'язані з приготуванням рамена, що робить процес ще більш захоплюючим. Книга містить детальні покрокові інструкції, які роблять приготування рамена простим і зрозумілим навіть для новачків. Я спробував кілька рецептів, і вони вийшли настільки смачними, що мої друзі були в захваті! Також мені сподобалося, що автор адаптував рецепти до доступних інгредієнтів, що робить їх реалістичними для приготування вдома. Якщо ви хочете дізнатися більше про японську кухню і насолодитися смачним раменом, ця книга – саме те, що вам потрібно!

Напишіть свій відгук

Книга По Японії з чудовим апетитом. Повний гайд із приготування рамена

Чому у будь-якому великому місті цивілізованого світу можна купити шматок піци, гамбургер або суші, а ось пиріг з рибою або тарілку борщу - ні? Що робить блюд...

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики