Книга Піца-бізнес, частина 4. 110 рецептів. Соуси для піци. Прикраси для піци після випікання
У книзі описані ті частини піци, які визначають смак готового виробу. Це - соуси і "прикраси", тобто топпинги, що додаються на піцу вже після випікання. 110 готових рецептів соусів : червоних або томатних (59) і білих або без томатів (19), варених (52) і не варенных (26), песто (11) і сальса (1), а також готових "прикрас" - грибів, овочів, олій і соусів. Уперше приведені рецепти приготування найпопулярніших білих соусів (вершковий Альфредо і соус на основі сиру рикотта). Показана необхідність застосування "прикрас", що роблять піцу здоровіше і привабливіше для покупців.
- ФІО Автора
- Давидов Володимир, Давидов Євгенії, Заварин Олег, Брусенская Юлія, Нерубенко Микола
- Кількість сторінок
- 396
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2019
Відгуки
Відмінна книга для шанувальників піци та гастрономічних експерим
"Піца-бізнес, частина 4" - це справжнє скарбниця рецептів, які допоможуть вам створити найсмачніші соуси та "прикраси" для піци. Завдяки 110 рецептам ви зможете розширити свій кулінарний арсенал і здивувати близьких та друзів оригінальними смаками. Особливо вражають різноманітність соусів - від класичних до екзотичних, а також ідеї для "прикрас", які зроблять вашу піцу неперевершеною. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість та оригінальність у кулінарії!
Ще книги цієї тематики
Книга Великі продажі на вебинарах і...
123 грн
111 грн
Книга Контроль втрат в магазині
215 грн
194 грн
Книга Forbes 09-2020
113 грн
102 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 8....
120 грн
108 грн
Книга Власний інтернет-магазин в...
73 грн
66 грн
Книга Як перетворити відвідувача на...
119 грн
108 грн
Книга Підручник пиццайоло
138 грн
125 грн
Книга Дропшиппинг і Shopify
122 грн
110 грн
Книга Відкриваємо своє підприємство
30 грн
27 грн
Книга План SEO- перемоги для вашої...
30 грн
27 грн
2022-11-08
Не вражає
Хоча книга містить велику кількість рецептів соусів та "прикрас" для піци, мене трохи розчарувала їхня оригінальність та складність. Деякі рецепти здаються занадто загальними і вже відомими, а іноді навіть складними для виконання в домашніх умовах. Крім того, деякі ідеї для "прикрас" можуть бути непрактичними або не дуже смачними для багатьох людей. Я сподівався побачити більше креативних та оригінальних підходів до приготування соусів та "прикрас" для піци. Але, можливо, ця книга буде корисною для початківців у гастрономії, які шукають базові рецепти.