Книга Піца-бізнес, частина 4. 110 рецептів. Соуси для піци. Прикраси для піци після випікання

121 грн
109 грн - 10%
У книзі описані ті частини піци, які визначають смак готового виробу. Це - соуси і "прикраси", тобто топпинги, що додаються на піцу вже після випікання. 110 готових рецептів соусів : червоних або томатних (59) і білих або без томатів (19), варених (52) і не варенных (26), песто (11) і сальса (1), а також готових "прикрас" - грибів, овочів, олій і соусів. Уперше приведені рецепти приготування найпопулярніших білих соусів (вершковий Альфредо і соус на основі сиру рикотта). Показана необхідність застосування "прикрас", що роблять піцу здоровіше і привабливіше для покупців.
ФІО Автора
Давидов Володимир, Давидов Євгенії, Заварин Олег, Брусенская Юлія, Нерубенко Микола
Кількість сторінок
396
Мова
Російська
Обкладинка
М'яка
Вік
12
Дата виходу
2019

Відгуки

Оцінка: 


2022-11-08

Не вражає

Хоча книга містить велику кількість рецептів соусів та "прикрас" для піци, мене трохи розчарувала їхня оригінальність та складність. Деякі рецепти здаються занадто загальними і вже відомими, а іноді навіть складними для виконання в домашніх умовах. Крім того, деякі ідеї для "прикрас" можуть бути непрактичними або не дуже смачними для багатьох людей. Я сподівався побачити більше креативних та оригінальних підходів до приготування соусів та "прикрас" для піци. Але, можливо, ця книга буде корисною для початківців у гастрономії, які шукають базові рецепти.

Оцінка: 


2022-10-12

Відмінна книга для шанувальників піци та гастрономічних експерим

"Піца-бізнес, частина 4" - це справжнє скарбниця рецептів, які допоможуть вам створити найсмачніші соуси та "прикраси" для піци. Завдяки 110 рецептам ви зможете розширити свій кулінарний арсенал і здивувати близьких та друзів оригінальними смаками. Особливо вражають різноманітність соусів - від класичних до екзотичних, а також ідеї для "прикрас", які зроблять вашу піцу неперевершеною. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість та оригінальність у кулінарії!

Напишіть свій відгук

Книга Піца-бізнес, частина 4. 110 рецептів. Соуси для піци. Прикраси для піци після випікання

У книзі описані ті частини піци, які визначають смак готового виробу. Це - соуси і "прикраси", тобто топпинги, що додаються на піцу вже після выпекан...

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики