Книга Пицца-бизнес, часть 4. 110 рецептов. Соусы для пиццы. Украшения для пиццы после выпекания

121 грн
109 грн - 10%

В книге описаны те части пиццы, которые определяют вкус готового изделия. Это — соусы и «украшения», то есть топпинги, добавляемые на пиццу уже после выпекания. 110 готовых рецептов соусов: красных или томатных (59) и белых или без томатов (19), вареных (52) и не варенных (26), песто (11) и сальса (1), а также готовых «украшений» — грибов, овощей, масел и соусов. Впервые приведены рецепты приготовления самых популярных белых соусов (сливочный Альфредо и соус на основе сыра рикотта). Показана необходимость применения «украшений», делающих пиццу здоровее и привлекательнее для покупателей.

ФИО Автора
Давыдов Владимир, Давыдов Евгений, Заварин Олег, Брусенская Юлия, Нерубенко Николай
Количество страниц
396
Язык
Русский
Переплет
Мягкий
Возраст
12
Дата выхода
2019

Отзывы

Оценка: 


2022-11-08

Не вражає

Хоча книга містить велику кількість рецептів соусів та "прикрас" для піци, мене трохи розчарувала їхня оригінальність та складність. Деякі рецепти здаються занадто загальними і вже відомими, а іноді навіть складними для виконання в домашніх умовах. Крім того, деякі ідеї для "прикрас" можуть бути непрактичними або не дуже смачними для багатьох людей. Я сподівався побачити більше креативних та оригінальних підходів до приготування соусів та "прикрас" для піци. Але, можливо, ця книга буде корисною для початківців у гастрономії, які шукають базові рецепти.

Оценка: 


2022-10-12

Відмінна книга для шанувальників піци та гастрономічних експерим

"Піца-бізнес, частина 4" - це справжнє скарбниця рецептів, які допоможуть вам створити найсмачніші соуси та "прикраси" для піци. Завдяки 110 рецептам ви зможете розширити свій кулінарний арсенал і здивувати близьких та друзів оригінальними смаками. Особливо вражають різноманітність соусів - від класичних до екзотичних, а також ідеї для "прикрас", які зроблять вашу піцу неперевершеною. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість та оригінальність у кулінарії!

Напишите свой отзыв

Книга Пицца-бизнес, часть 4. 110 рецептов. Соусы для пиццы. Украшения для пиццы после выпекания

В книге описаны те части пиццы, которые определяют вкус готового изделия. Это — соусы и «украшения», то есть топпинги, добавляемые на пиццу уже после выпекан...

Напишите свой отзыв

Еще книги этой тематики