
Книга Гід по коктейлях і напоях Bar Style. Випуск 1. Миксология
Щорічний гід "Bar Style" - це новий супутник бармена і миксолога. З одного боку, він відбиває сучасний розвиток світу напоїв, а з іншого боку, не забуває про славне минуле миксологии, надаючи в розпорядження усіх найбільших барменів планети, що бажають творіння. Він також розкриває найбільш багатообіцяючі тенденції, коротше, збирає воєдино традиції і останні досягнення миксологии, свіжу інформацію про спиртні напої і новітні методи приготування коктейлів.У першому номері "Bar Style" кращі бармени Росії і інших країн змагаються в силі уяви і творчих здібностях, представляючи свої рецепти, багато з яких вже завтра зробляться класикою.
- ФІО Автора
- Евсевский Федір
- Мова
- Російська
- Вік
- 18
- Серія
- Гид по коктейлям и напиткам Bar Style
- Дата виходу
- 2012
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-05-07
Гід по коктейлях і напоях Bar Style - це справжнє скарбниця для
Ця книга - ідеальний супутник для будь-якого бармена або просто любителя коктейлів, який бажає розширити свої знання та навички в цій сфері. "Bar Style" вдало поєднує в собі сучасні тенденції у світі напоїв з класичними рецептами, надаючи читачеві можливість поглибитися в світ міксології та творчості. Цей гід не лише розкриває перед вами найбільш багатообіцяючі напої та методи приготування коктейлів, але й надихає на експерименти та нові відкриття. У першому номері ви знайдете унікальні рецепти від найкращих барменів світу, які стануть справжньою класикою у своїй галузі. Рекомендую "Bar Style" всім, хто цікавиться мистецтвом створення коктейлів та бажає дізнатися більше про світ міксології!