Від автора:Останніми роками вселена миксологии випробувала вибухове зростання. Тому в новому, п'ятому по рахунку виданні "Біблії Бармена" містяться численні нововведення. Завдяки цій книзі у читача складеться повне уявлення про те, що сьогодні є професія бармена і які вимоги до неї пред'являє наш час."Біблія Бармена" - це, в першу чергу, базове видання, що охоплює усі сторони приголомшливій професії. У книзі, як завжди, є уся корисна інформація, ознайомившись з якою ви зможете негайно приступити до роботи у барі.Бармен знайде тут легендарні, класичні і історичні рецепти коктейлів. Крім того, він отримає інформацію про новітню, найбільш просунуту техніку барного мистецтва, а також зможе надихнутися найсучаснішими рецептами, які використовуються провідними барменами в деяких кращих закладах світу.Зрозуміло, "Біблія Бармена" містить інформацію про використовувані у барі продукти. Йдеться про різні інгредієнти і, звичайно, про спиртні напої, які разом з коктейлями складають ядро цієї книги.Велика увага приділяється окремим брендам спиртних напоїв. У кожного бренду своя історія, смак, свій спосіб подання. Бренди міняються, множаться. Їх лінійки розвиваються все швидше. Бармен зобов'язаний їх знать, оскільки з деякими з цих брендів він працюватиме усе життя.У цьому виданні є присутнім істотне нововведення - особлива класифікація коктейлів. Класифікувати коктейлі завжди важко, бо кожен з них є витвором мистецтва і, в якійсь мірі, не піддається класифікації.Звичне ділення по базовому спиртному напою має свої недоліки, оскільки об'єднує коктейлі які по своєму духу, часу створення, способу приготування не мають нічого спільного. Більше того, багато коктейлів містять у своїй основі два, а то і три алкогольні напої. Тому я представляю тут коктейлі за місцем і часом їх створення або по приналежності до конкретного тренду. Я вважаю, що коктейль, що відноситься до певної епохи або тренду, несе в собі їх риси, які обумовлюють його характер. Так йде справа з коктейлями сухого закону, з коктейлями, створеними в Парижі перед Другою світовою війною, з тики-коктейлями.А ті, хто побажає знайти змішані напої за іншими ознаками, зможуть скористатися Покажчиком у кінці книги. Там коктейлі розташовані в алфавітному порядку, а також згідно з категоріями спиртних напоїв.Світ барів - це цілий окремий всесвіт. Це частина нашої цивілізації, нашої культури. З професійної точки зору, це жорсткий, але справедливий світ, де добре виконана робота і чесність по відношенню до себе і до гостя завжди окупаються.Професія бармена існує вже майже два століття. І вона не збирається зникати. Навпаки, вона знаходиться на новому витку розвитку. Знамениті і невідомі люди присвятили їй своє життя, а легендарні бармени перетворили цю професію на мистецтво. І кожен новий бармен, змішуючи хороший коктейль, повинен знать, що з цих пір він теж зайняв своє місце в цій Великій історії.
- ФІО Автора
- Евсевский Федір
- Мова
- Російська
- Вік
- 18
- Дата виходу
- 2019
2023-02-11
Збагачує знання та навички
"Біблія бармена" - це не просто книга з рецептами коктейлів, а справжній довідник для всіх, хто хоче вивчити цю професію уважно та детально. Автор пропонує читачеві не лише рецепти, але й розкриває секрети успішного бармена, надаючи важливі поради та рекомендації. Книга містить багато корисної інформації про інгредієнти, спиртні напої та їх бренди, що допомагає розширити свої знання та навички. Читання "Біблії бармена" - це не лише вивчення нових рецептів, але й збагачення свого професійного досвіду. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться барним мистецтвом!