Книга Піца-бізнес, частина 5. Римська піца: тісто лягла і телия. Пинса романо
Основна увага в книзі приділена виробництву тесту і кірочки парбейк для випікання пинсы романо, найпривабливішого і ажіотажного продукту російського пицца-рынка, і піци телия. Описані 4 методи виробництва тесту лягла для пинсы романо, від класичного одноденного без закваски, до багатоденних із закваскою, і технологічні карти найпопулярніших видів пинсы романо. Приведені 9 методів виробництва тесту телия і рецептури для випікання піци телия, а також які соуси, сири і топпинги краще застосовувати при приготуванні пинсы романо і телии для успішного продажу цих чарівних блюд.
- ФІО Автора
- Давидов Володимир, Давидов Євгенії, Брусенская Юлія, Гусєва Олена, Терехина Анастасія
- Кількість сторінок
- 285
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2019
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Великі продажі на вебинарах і...
123 грн
111 грн
Книга Контроль втрат в магазині
215 грн
194 грн
Книга Forbes 09-2020
113 грн
102 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 8....
120 грн
108 грн
Книга Власний інтернет-магазин в...
73 грн
66 грн
Книга Як перетворити відвідувача на...
119 грн
108 грн
Книга Підручник пиццайоло
138 грн
125 грн
Книга Дропшиппинг і Shopify
122 грн
110 грн
Книга Відкриваємо своє підприємство
30 грн
27 грн
Книга План SEO- перемоги для вашої...
30 грн
27 грн
2023-03-09
Піца-бізнес, частина 5. Римська піца: тісто лягла і телия - це с
Ця книга - справжній довідник для тих, хто хоче вивчити всі секрети виробництва тесту для піци та створення неперевершених смакових поєднань. Автор детально розкриває методи виробництва тесту лягла для пинсы романо, починаючи від класичного одноденного без закваски до багатоденних із закваскою, що дозволяє читачеві обрати найбільш підходящий спосіб для свого бізнесу. Крім того, книга містить цінні рецептури для випікання піци телия, а також рекомендації щодо використання соусів, сирів та топпінгів для створення найсмачніших страв. Рекомендую цю книгу як професіоналам у галузі харчування, так і всім, хто хоче вивчити секрети успішного піцерійного бізнесу!