Книга Наука приготування і мистецтво поглинання їжі
Написана ще у кінці XIX століття, книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" є літературним пам'ятником і практичним посібником одночасно. У ній зібрані рецепти 790 блюд справжньої Італійської кухні (паста, піца, равиолі, ньокки, ризотто, бискотти і багато що інше), доповнені історіями про смакові переваги і про традиції приготування в різних областях Італії, анекдотами. І хоча деякі блюда сьогодні можуть здатися дивовижними, читач отримає не лише естетичне задоволення від прочитання книги, але і зможе приготувати блюда по рецептах, яким італійські хазяйки довіряють вже більше ста років.
- ФІО Автора
- Артузи Пеллегрино
- Кількість сторінок
- 280
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 12
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Корені неба
125 грн
113 грн
Книга Енн із Зелених Дахів
30 грн
27 грн
Книга Вершник без голови / The...
73 грн
66 грн
Книга Пригоди бравого вояка Швейка
124 грн
112 грн
Книга Фінансист
83 грн
75 грн
Книга Простак
19 грн
18 грн
Книга Врятуй мене, вальс
73 грн
66 грн
Книга Чарівна гора
98 грн
89 грн
Книга Темна квітка
34 грн
31 грн
Книга Замогильні записки
59 грн
54 грн
2024-01-01
Кулінарний шедевр і культурний скарб у одній книзі!
Книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" - це справжнє диво, яке поєднує в собі рецепти справжньої Італійської кухні та цікаві історичні відомості про традиції готування в Італії. Завдяки цій книзі читач може не лише насолодитися читанням про 790 блюд, від пасти до ризотто, але й відчути атмосферу справжньої італійської кухні. Історії про смакові переваги, анекдоти та рецепти, яким довіряють італійські господині вже століттями, роблять цю книгу незабутньою. Це справжній скарб для гурманів та любителів кулінарних витівок. Рекомендую кожному, хто цінує вишуканість і смак у їжі!