Книга Наука приготування і мистецтво поглинання їжі

LR433930
Російська
В наявності
1  
391 грн
352 грн - 10%
Написана ще у кінці XIX століття, книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" є літературним пам'ятником і практичним посібником одночасно. У ній зібрані рецепти 790 блюд справжньої Італійської кухні (паста, піца, равиолі, ньокки, ризотто, бискотти і багато що інше), доповнені історіями про смакові переваги і про традиції приготування в різних областях Італії, анекдотами. І хоча деякі блюда сьогодні можуть здатися дивовижними, читач отримає не лише естетичне задоволення від прочитання книги, але і зможе приготувати блюда по рецептах, яким італійські хазяйки довіряють вже більше ста років.
ФІО Автора
Артузи Пеллегрино
Кількість сторінок
280
Мова
Російська
Обкладинка
М'яка
Вік
12

Відгуки

Оцінка: 


2024-01-01

Кулінарний шедевр і культурний скарб у одній книзі!

Книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" - це справжнє диво, яке поєднує в собі рецепти справжньої Італійської кухні та цікаві історичні відомості про традиції готування в Італії. Завдяки цій книзі читач може не лише насолодитися читанням про 790 блюд, від пасти до ризотто, але й відчути атмосферу справжньої італійської кухні. Історії про смакові переваги, анекдоти та рецепти, яким довіряють італійські господині вже століттями, роблять цю книгу незабутньою. Це справжній скарб для гурманів та любителів кулінарних витівок. Рекомендую кожному, хто цінує вишуканість і смак у їжі!

Напишіть свій відгук

Книга Наука приготування і мистецтво поглинання їжі

Написана ще у кінці XIX століття, книга "Наука приготування і мистецтво поглинання їжі" є літературним пам'ятником і практичним посібником одно...

Напишіть свій відгук

Ще книги цієї тематики